Bransch am Sonndach
- 9.00 bis 14.00 Uhr
Gibds so lange, wie hald e was da is: zwischn um Neune un um Zwee nachm Middach.
Da gibds haufn leggores Zeusch von sieß bis herdshafd, mir ham o e bissl was Kaldes un ooch e was Warmes im Angebood un dor Gaffee is iebrischns ooch schunn mid im Breis inbegriffn.
Dor Carsdn un dor Olli ausm FRESSDeador machn ooch e bissl Schdimmung mid ihrer Musigg, villeischd bringmor ooch e baar kleene Einlachn wie mor dis hald ä so kennd vom Fressi.
Hubbdohln
Ässn
Zeallererscht gibds
- e Brodl, Bemme, Bräzn oder Grossongs
- unnorschiedlisches Sießes un Hardshafdes zum Druffschmiorn
- Worscht un Fleesch (das machemor sogor selbor odor grieschn des von em hießschen Händlor)
- Bladdn mid hoochwärdschn Kaas
- lusdsche Eior-Greadschionen
De Sießn grieschn ooch e was Schennes
- vorschiedne sieße Dessords (Budding, Schogord, Milschreis un e sidds Zeusch)
- e baar fräsche Früschdschn uff dor Bladde angerischded
Un wennse sisch en Gopp weeschn ihrn Gewischd machn, hammor ooch haufn gesunde Salade
Un ze Middach gibds immor e reischhaldsches Büffee.